Telefoon1

Telefoonbeantwoording

Assist4Biz is een professionele en zeer klantvriendelijke aanbieder op het gebied van zakelijke telefoonbeantwoording. Hierbij beantwoorden wij de telefoon voor bedrijven waarbij service, klantvriendelijkheid en kwaliteit ons motto is. De telefoon wordt altijd persoonlijk beantwoord en we streven er naar om dit binnen 3x overgaan te doen. Hierbij is het ons doel om altijd het verlengstuk te zijn voor u en uw bedrijf. De telefoon wordt beantwoord volgens uw instructies. Na elk telefoongesprek ontvangt u een email met een gespreksverslag zodat u direct kunt handelen. Bij spoed behoort een sms bericht ook tot de mogelijkheden of kunnen wij gesprekken doorverbinden.

U kunt op verschillende manieren naar ons doorschakelen:

  • Altijd doorschakelen en alles door ons laten beantwoorden.
  • Alleen overflow; de telefoon gaat eerst een aantal keren bij u over en indien niet beantwoord komt deze bij ons binnen.
  • Handmatig doorschakelen als u afwezig bent en/of in gesprek gaat.
Wij hebben lange ervaring en denken een juiste invulling te kunnen geven aan uw telefonische bereikbaarheid, waarbij wij handelen met volledige integriteit en kundigheid, zodat uw (potentiële) klanten niet merken dat wij een externe dienstverlener zijn.