Astrid Yntema
Ik heb vele jaren commerciële ervaring in binnendienst functies. Ik bloei op in een afwisselende functie met klantencontact, administratieve- en ondersteunende werkzaamheden, waar je onder druk moet schakelen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. De klant staat voorop en moet de positieve aandacht ervaren. Ik ben nauwkeurig en gestructureerd ingesteld, positief naar de mogelijkheden ter verbetering, ben daarnaast een doorzetter en een regelaar. Ik heb een dienstverlenende werkwijze en houd van een spilfunctie binnen een organisatie. Dit komt mij goed van pas in het werkveld van Assist4Biz. Mensen met wie ik samenwerk noemen mij een doorzetter, gestructureerd en representatief. Ze waarderen mijn zelfstandige werkwijze en dat ik mijn verantwoordelijkheden bewust neem.
Tineke Neervoort
Ik heb als executive secretary vele jaren directeurs, (universitair geschoolde) managers en collega’s geruisloos ondersteund zodat zij hun werk goed kunnen doen. Mensen met wie ik samenwerk noemen mij betrokken, flexibel en representatief. Ze waarderen mijn zelfstandige werkwijze, en dat ik mijn verantwoordelijkheden bewust neem. Ik ben een "anker" in een organisatie en help mensen zich te ontplooien. Daarbij is voor mij het leveren van hoge kwaliteit vanzelfsprekend en heb ik een dienstverlenende instelling. Ik ben een professional die gewend is om proactief, snel en accuraat, flexibel, tijd- en plaatsonafhankelijk te werken.
Wij houden beiden van een goede werksfeer en zijn niet vies van wat humor.